Bemutatkozás

Az ENFI Energetikai Fővállalkozó Iroda Kft. 2000. évben alakult kiemelten energiatakarékosságot eredményező felújítási munkákkal kapcsolatos pályázatok összeállítása, mérnöki tevékenység, szaktanácsadás és műszaki ellenőrzés céljából. A társaság tevékenysége az alapítást követő néhány évben elsősorban ipari és mezőgazdasági létesítmények tekintetében energiatakarékosságot eredményező koncepciók kidolgozására és megvalósítására korlátozódott mérnöki tanácsadás és műszaki ellenőri feladatok elvégzésével párhuzamosan.

Már a 2001-ben sikeresen életre hívott első Széchenyi Terv lehetőséget teremtett az iparosított technológiával épített lakóházak energiatakarékosságot eredményező beruházásainak támogatásával a tevékenység bővítésére. A Magyar Köztársaság 2001-től folyamatosan kidolgozta a gazdasági versenyképesség segítése érdekében pályázati rendszerét mind a közigazgatás, mind pedig a versenyszféra részére, amely az ENFI Kft. tevékenységi körének bővüléséhez vezetett.

Néhány év alatt a gazdasági társaságunk - az energetikát és műszaki ellenőrzést érintő - számos referenciával rendelkező vállalkozássá nőtt. Cégünk az ország egész területén vállal teljes körű bonyolítási munkákat a közbeszerzési eljárások lefolytatására, valamint építési beruházás estén műszaki ellenőrzésre vonatkozóan is.

2015-től a vállalkozás a piaci igényekre reagálva fokozatosan kiépítette a kivitelezői üzletágat, mely 2018-ra a vállalkozás bevételeinek jelentős részét generálja. Több, mint 10 fő saját alkalmazásban álló szakmunkás és segédmunkás, valamint több szakági bejelentett felelős műszaki vezető biztosítja azt, hogy határidőre és megfelelő szakmai színvonalon végezzük el a vállalásokat.

Minőségpolitikánk:

Az ENFI Kft. a szolgáltatási tevékenységeiben elsődleges célkitűzése az optimális nyereségszint mellett a kifogástalan minőségű szolgáltatás folyamatos biztosítása megfelelő szakemberek alkalmazásával.

Az érdeklődők és a leendő megrendelők igényeit a rendelkezésre bocsátott információk átvizsgálását követően a szükséges kiegészítések, pontosítások, egyeztetések során oly mértékben kívánjuk megismerni – a meglévő sokéves szakmai tapasztalat figyelembe vételével – hogy a megrendelők kifejezett igényein túl lehetőség szerinti az általuk elvárható igények is érvényesüljenek.

A megrendelőkkel folytatott és a szervezeten belüli, valamint a szállítókkal (alvállalkozókkal, beszállítókkal) való kommunikáció során biztosítjuk, hogy a felmért illetve meghatározott igények a megvalósítás során a szakma számára egyértelműek, megvalósíthatóak legyenek.

Tevékenységünk során, annak minden fázisában, a szerződésben, megrendelésben vállalt követelmények, a szakmai előírások, jogszabályi követelmények maradéktalan betartása és partnereink általi betartása vezérel.

Folyamatos figyelmet fordítunk a munkatársak továbbképzésére, korszerű szakmai ismeretek elsajátítására, alkalmazására.

A minőségre jelentős hatással bíró tevékenységeket irányító, végző és ellenőrző személyek felelősségét, hatáskörét és kölcsönös kapcsolatát úgy szabályozzuk, hogy annak eredménye a megrendelő igényei maradéktalan teljesítésének biztosítéka legyen.

A folyamatokra vonatkozó eljárásokat az ENFI Kft. vezetősége meghatározta, dokumentálta, teljesülésüket ellenőrzi, a megrendelői elvárásoknak és a társaság elvárásainak megfelelően korszerűsíti, aktualizálja, tevékenységét MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer alapján végzi.

Társaságunk minőségcéljainak megvalósítása érdekében elvárja alvállalkozóink teljes mértékű azonosulását, elkötelezettségét is.

Papp Gyula
ügyvezető